Conflictcoaching

Conflictcoach Guusje van de Ven begeleidt u wanneer u een conflict heeft.

Conflictcoaching

Als u een conflict heeft dat u graag zelf wilt oplossen, en niet met degene met wie u het conflict heeft in gesprek wilt, dan is conflictcoaching wellicht de juiste weg voor u. U kunt mij dan vragen of ik u kan begeleiden om het conflict op te lossen. U wilt bijvoorbeeld kijken wat u zelf kunt doen en hoe u de situatie ten positieve kunt beïnvloeden.

Conflictanalyse
Bij conflictcoaching kijkt u samen met de coach naar uw eigen aandeel in het conflict. U krijgt inzicht in uw eigen stijl van conflicthantering én het effect daarvan op de andere partij. Samen maken we een conflictanalyse waardoor u inzicht krijgt in de spelers in het veld en het krachtenveld. Als conflictcoach reik ik u bovendien vaardigheden aan waarmee u een ander effect creëert dan u gewoon bent. U leert het conflict ten positieve te keren. En natuurlijk blijf ik u bijstaan in gesprekken met de andere partij, indien u dat wenselijk vindt.

Weten welke 4 stappen ik met u doorloop? Of heeft u behoefte aan meer informatie, bijvoorbeeld wat u van mediator Guusje van de Ven kunt verwachten?